Hei!

Tervetuloa kurkistamaan! Kiva, jos jätät kommenttia.

perjantai 26. lokakuuta 2012

Talvi tuli

Ja minä en kestä tätä talvea ollenkaan! Pakkasta on ollut  vasta muutaman päivän, eikä luntakaan ole kuin nimeksi, mutta.... Minulle tämä talvi jo riittäisi ja saisi tulla lämmin. Olen vahvasti sitä mieltä, että joku päivä minä vielä pakkaan laukkuni, vaikka saisin odottaa sitä eläkeikään saakka, ja muutan talveksi etelän lämpöön. Sitä odotellessa on kuitenkin pärjättävä maankolkassa, mihin ei mikään Luoja tai sen suuntainen ole kyllä ihmisiä asumaan tarkoittanut.

Ja jotta tästä talvesta taas selvitään, on kuormitettava itseä kaikenlaisilla lisähommilla, kuten ompelu, leivonta, lastenjuhlat, työhaastattelut, vapaaehtoistyö jne. Puuhatessa menee aika joutuisammin ja tulee se kesä. :)

Viime viikolla surauttelin tyttärelle pikapaidan. Kaavaa ei ollut, eikä oikein käsitystä, mitä tytär toivoi, mutta päällä tämä on ollut jo useamman kerran. Kangas maksoi 2 euroa, eikä ompelupalkkaakaan voi paidalle oikein laskea, sillä valmistumiseen ei montaa minuuttia mennyt. Eläköön saumurin turbovauhti!

Vanha t-paita kaavana.Tänään meillä juhlitaan. Tyttäreni (11v) kikattaa kavereidensa kanssa pimeässä taskulampun loisteessa. Töiden jälkeen suhellettiin tyttöjen kanssa juhlat kasaan ja mukavaa on hirinästä päätellen.
Ihan pimeetä!
  
Ällömakeaa rottamuffinssia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti