Hei!

Tervetuloa kurkistamaan! Kiva, jos jätät kommenttia.

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

70-luku

Vanhin tyttäreni hupsahti eilen ovesta yks kaks. Hän ei siis asu enää täällä meillä kotosalla, vaan leikkii kotista jo omassa huushollissaan hellunsa kanssa. Ovensuusta kuului: "Mamma, mulla ois sulle yks juttu." Minä outolintu siitä heti innostuin, että mullekko? No, olishan se pitänyt arvata, että eihän se ihan niin mennytkään. :)

Tyttäreni opiskelee lukiossa viimeistä vuotta. Näille vanhimmille on perjantaina luvassa 70-luvun bileet, ensin koulussa koko päivän ajan ja illalla tietysti jatkot paikallisessa yökerhossa. Sinnehän on tietysti neitokaisen ihan pakko päästä ajan henkeen pukeutuneena.

Neitiseni oli löytänyt kirpputorilta edullisesti kultahilekankaisen pitkän, löysän hameen. Siitähän se ajatus sitten lähti. Äidin luo. Ja "sulle yks juttu"-asia oli tietysti se, että minä teen hameesta suit sait kahvikupin juonnin aikana 70-luvun mekon. Luotto on tyttärellä äidin ompelutaitoihin kova, tai tietysti voi ajatella niinkin, ettei hän tiedä ompelusta yhtään mitään. :)

Mekosta piti tehdä olkaimeton, niukkalinjainen ja lyhyt. Päälle tulee samaisesta kankaasta kirpparilta löydetty hauska liivi.


Kaveriksi mekolle ja liiville on paksupohjaiset saapikkaat kirpparilta ja hiuksiin pannan tapainen hökötys. Kamalat, jos saan suoraan sanoa, mutta mitä sitä ei lapsensa eteen tekisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti