Hei!

Tervetuloa kurkistamaan! Kiva, jos jätät kommenttia.

tiistai 22. lokakuuta 2013

Säilytysongelmia


Kodinhoitohuoneessani on ollu yks iso ongelma. Pesutornin päältä vaihdettiin ilmanvaihtokone uudeksi jo aikaa sitten. Uusi kone on edeltäjäänsä huomattavasti pienempi ja näin pesutornin ja ilmanvaihtokoneen väliin jää tyhjä tila. Välistä näkyy ulos asti, ikkuna siis tornia vastapäätä, kulahtanut seinä vesiputkineen. Ei mikään kiva näky. Kaappia siihen väliin ei oikein saa asennettua, enkä jaksanut seiniäkään alkaa uudelleen tapetoimaan tai putkia siirtelemään, joten joku peittohommeli siihen oli keksittävä.
Ja keksinhän minä. :)
Pyysin armasta vävykokelas-renttuani tuomaan kaupasta puisia omenalaatikoita. Yksi olikin tehtävään juuri oikean korkuinen. Maalasin sen valkoiseksi ja koristelin asiaan kuuluvin töherryksin ja avot, ongelma on ratkaistu. Samalla pesuaineet sai uuden paikan.



Kolme muuta omenalaatikkoa on vähän korkeampia. Maalasin nekin valkoisiksi ja ne toimii nyt lastenhuoneen tason päällä lelulaatikoina. Edullisia, kauniimpia kuin muovikorit ja lopulta helposti hävitettäviä, kun tarve säilytykselle aikanaan vähenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti