Hei!

Tervetuloa kurkistamaan! Kiva, jos jätät kommenttia.

maanantai 17. tammikuuta 2011

Yönykerrystä

Iltaisin...tai öisin, kun toiset jo tuhisevat tässä talossa onnellisesti lämpöisen peiton alla, minä teen käsitöitä ( tai luen). Usein jumiudun tuohon sohvan nurkkaan miehen kainaloon kutomaan, mutta aikansa sitäkin vain jaksaa,
siis sitä kutomista:) 
Viime viikon kirjastoreissulta tarttui mukaan läjä Bead & Button- lehtiä. Saisipa noita tunteja päiviin oikeasti vähän lisää. Niin monta ihanaa ideaa syntyi lehtiä selatessa.
Tartuin perjantai-iltana helmilaatikkooni, näpersin ja kokeilin. Huomenna täytyy lähteä etsimään oikeanlaista lankaa, sillä nämä kokeilut tein tikkauslankaan, eikä se oikein sovellu tähän hommaan. Tekniikka tuli kuitenkin tutummaksi ja uuden oppiminen on aina mielekästä ja palkitsevaa. Jos vain omistaisin kunnon kameran, saisi näistä parempia otoksia.

Tästä se lähti.

Tyttäreni tekemässä  pipossa tämä näytti mukavalta.


Kaksi rintakorua ja rannekoru.
Neulahuovutin helmitähdille taustoiksi pyörylät. Kiinnitin tähdet muutamalla pistolla reunoistaan kiinni huopaan. Nurjalle puolelle kiinnitin rintaneulan. Yksistään nämä tähtöset on minun makuuni ihan liian BLING, mutta huopa pehmentää kyllä kivasti. Hatussa tai pipossa nämä näytti hauskoilta. Myös eleettömän villatakin rintapielessä tähti tuikki kauniisti.
Rannekorua tehdessä vain kokeilin, miten tuo kuvio tehdään ja miten solmitaan lukko jne. Tätä korua minä tuskin tulen käyttämään, mutta lapset tuntui tykkäävän, joten voisin kokeilla jostain hillitymmistä helmistä.

Ja tähän lopuksi pieni varoituksen sana: tähän hemmetti jää koukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti