Hei!

Tervetuloa kurkistamaan! Kiva, jos jätät kommenttia.

tiistai 5. marraskuuta 2013

Mustikanvarpuja

Viime viikonloppuna ajettiin lähistölle mustikkametsään. Marjoista en enää haaveillu, vaan napsin varpuja säkkiin. Varvut sojotti lumen alta tikkuina, mutta kun ensin varovasti potkaisi, oli saalis helppo napsia poikki ja pussiin. Muu aluskasvillisuus on kaatunu ohuen lumipeitteen alle ja vain arvotavara odotti noutajaansa. :) Kotiin lähti vielä pari pajukeppiä ja märät housut. Keräystyyli oli vähän eri, kuin mustikoita poimiessa. Sillon en istu mättäällä.

Keittiö on näyttänyt ajoittain aikamoiselta minun säheltäessä ja solmiessa. (Joskus mulla on vielä ihan oma askasteluhuone....ehkä.) Kranssien teko on mukavaa ja leppoisaa puuhaa. Voisin tehdä niitä enemmänkin. Nämä tuli ihan omaan käyttöön, isoja ja pieniä. Yksi täytyy vielä tehdä, se ylisuuri, ylituuhea, amerikkalaismallinen. Tietysti!

Koristeeksi löysin ohutta metallilankaa, mihin pujottelin pieniä kulkusia ja valkeita helmiä. Kimmeltää hauskasti ulkovalosarjan palaessa.
Olisinpa tajunnu kerätä syksyllä käpyjä ja kukkien siemenkotia talteen. Niillä olis kiva koristella näitä.Yritin houkutella lapsia varpumetsään, aika laihoin tuloksin. Pitää yrittää lahjomalla. Ellei sekään auta, kiristys ehkä tehoaa. Tai voi olla, että kranssit oli nyt tässä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti